Sursa de inspiratie: http://merisor67.blogspot.ro/2013/10/prajitura-revani-cu-mure.html
Ouale le-am mixat impreuna cu zaharul, zaharul vanilat si un praf de sare. Cand zaharul s-a dizolvat am adaugat treptat uleiul si iaurtul. Am dat mixerul de-oparte si am luat un tel in forma de para, incorporand usor praful de copt cernut impreuna cu faina, coaja rasa de lamaie, grisul si la urma afinele din dulceata, lasate la scurs in prealabil.
Compozitia am pus-o intr-o tava (26/38) unsa cu ulei. Deasupora aluatului am mai pus cateva linguri de afine din dulceata, apoi am dat tava la cuptorul preincalzit pentru cca 1 ora la 1800C, sau pana trece testul scobitorii, oricum minim 40 minute.
Cand prajitura s-a copt frumos, am scos-o din cuptor si am lasat prajitura sa se racesca in camara.
Intre timp am pregatit siropul din ingredientele date, lasandu-l si pe acesta sa se raceasca.
Am portionat prajitura rece, am turnat siropul, si am mai lasat cateva ore sa-si absoraba bine siropul.
O prajitura absolut delicioasa!!!