Prajitura pufoasa

de gaby_gabytza in Prajituri, 23 Noi 2012 | 5611 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • blat
  • 6 oua
  • 250 g zahar
  • 200 ml ulei
  • 250 g faina
  • 1 praf de copt
  • umplutura
  • 3 linguri dulceata de caise
  • 800 ml frisca
  • sirop
  • 5 linguri apa
  • esenta de vaniie
  • 1 lingurita zahar
  • decor
  • bomboane de zahar
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura pufoasa:

Mixam albusurile spuma cu zaharul, adaugam treptat gabenusurile amestecate cu ulei. Adaugam peste compozitie faina amestecata cu praful de copt si amestecam compozitia. In tava tapetata cu hartie de copt rasturnam compozitia pregatita si dam la cuptor pana trece testul cu scobitoarea. Dupa ce am scos prajitura de la cuptor o lasam sa se raceasca si o taiem in doua pe lungime.

Asezam pe un platou prima bucata din blat o insiropam si o ungem cu un rand de frisca amestecata cu dulceata de caise, asezam a doua bucata de blat deasupra si ungem cu restul de frisca dupa care deasupra presaram cateva bomboane de zahar.

Dam la rece cateva ore dupa care putem servi

Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura pufoasa" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aperitiv cu pere și brânză Camembert - Rețeta delicioasă la cuptor

pe 10.10 la 15:53

Prăjitură pufoasă cu struguri -  Gust și parfum într-un desert de toamnă

pe 10.10 la 15:23

Tartă rustică cu struguri și cremă de brânză -  Gust și savoare într-un desert de toamnă

pe 10.10 la 11:23

Spaghete cu ton

de RODIMUR 8

pe 09.10 la 23:37

TOP
utilizatori

Rocsi

1334 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Sidy

200 puncte

vasimur

182 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]