Incepem cu prepararea blatului alb:
Albusurile batute spuma dupa care adaugam zaharul mixand pana la topirea acestuia dupa care cu o lingura de jos in sus inglobam galbenusurile dar si faina. Se coace blatul in cuptorul incins.
Foile de cacao:
Se amesteca toate ingredientele mentionate oua, lapte, cacao, amoniacul, zaharul dupa care adaugam faina cat sa iasa o coca nici moale dar nici foarte tare, potrivita, pe care o impartim si o intindem cu mana in tava. O impartim in 2 si coacem 2 foi de dimensiunea blatului [de preferat sa folosim aceeasi tava). Le lasam sa se raceasca.
Crema:
Intr-o cana de lapte dizolvam faina restul il punem pe foc la bain-marie cu cana de zahar iar dupa ce a fiert turnam laptele cu faina, si continuam fierberea pana se ingroasa bine dupa care lasam sa se raceasca.
Untul il batem bine pana iese apa din el dupa care incepem sa adaugam lingura cu lingura crema pusa la racit [nu adaugam alta lingura pana ce cea dinainte nu a fost inglobata bine), la sfarsit adaugam zaharul si esenta de vanilie.
Asezam o foaie de cacao peste care turnam jumatate din crema, asezam si blatul alb, iar crema si deasupra foaie de cacao, pudram cu zahar si dam la rece.