Prajitura martisor

de maria_claudia in Prajituri, 1 Mar 2011 | 5897 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • ptr blat:
  • 4 oua,
  • 4linguri zahar,
  • 4 linguri faina,
  • 2 linguri ulei.
  • Ptr crema:
  • un plic puding cu gust caramel,
  • 4-5linguri zahar,
  • 500ml lapte,
  • un galbenus,
  • 2 linguri unt.
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura martisor:

Albusurile se mixeaza spuma cu zaharul,se adauga galbenusurile,uleiul si faina amectecand usor de jos in sus.Compozitia se toarna intr-o tava unsa cu ulei si tapetata cu faina si se introduce in cuptorul incins ptr 30-35minute.

Pregatim praful de puding urmand instructiunile de pe plic,cand este gata se adauga galbenusul si untul amestecand energic.Blatul racit se taie in doua si se umple cu crema calduta apoi se pudreaza cu zahar pudra.

Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura martisor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

4301 puncte

Panacris

1462 puncte

mihaelar63

1183 puncte

Mitinita

1100 puncte

MotanLaOale

1087 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu morcovi si cu ciocolata