Prajitura la rece

de Lau in Dulciuri, 1 Aug 2011 | 8370 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 100 g biscuiti
  • 400 ml frisca
  • 3 nectarine
  • 100 g zahar pudra
  • 100 g iaurt 
  • 1 plic gelatina
  • 100 g ciocolata
  • alune
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura la rece:

o tava de chec se tapeteaza  cu folie alimentara,se aseaza biscuitii inmuiati in lapte

frisca se bate bine

nectarinele se taie cuburi

gelatina se hidrateaza cu 3 linguri de apa si se dizolva pe baie de abur

iaurtul  se amesteca cu zaharul,nectarinele,frisca si gelatina si se toarna peste biscuiti

se da la rece 3 ore sau peste noapte

a 2-a  zi se rastoarna tava dintr-o singura miscare,se ia folia alimentara

se topeste ciocolata cu 3 linguri de frisca si se toarna peste prajitura

se adauga alune si se razuieste ciocolata

se da din nou la rece 15 min dupa care se poate servi

Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura la rece" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură pufoasă cu struguri -  Gust și parfum într-un desert de toamnă

ieri la 15:23

Tartă rustică cu struguri și cremă de brânză -  Gust și savoare într-un desert de toamnă

ieri la 11:23

Spaghete cu ton

de RODIMUR 8

pe 09.10 la 23:37

Ciuperci gratinate, cu spanac și cremă de brânză la cuptor - Un preparat sățios și savuros

pe 09.10 la 10:27

TOP
utilizatori

Rocsi

1334 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Sidy

200 puncte

vasimur

182 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]