Multumesc Gaby pentru reteta
Foi-mixam albusurile spuma cu un praf de sare,pana isi dubleaza volumul.
Adaugam zaharul treptat mixand bine pana devine o spuma lucioasa si ferma.
Adaugam faina amestecata cu praful de copt,nuca macinata,amestecam cu o lingura cu miscari usoare,.
Impartim compozitia in 3,turnam compozitia intr-o tava tapetata cu hartie de copt si coacem la cuptorul incalzit cca 15 min pana trece testul cu scobitoarea.
Repetam si cu celelalte 2 foi la fel.
Crema-Mixam galbenusurile impreuna cu zaharul pe baie de abur,adaugam laptele si si amestecam continuu pana compozitia se ingroasa,
Lasam sa se raceasca,dupa care adaugam lingura cu lingura untul mixat spuma,amestecand continuu.
Compozitia o impartim in 3 boluri,
Intr-un bol adaugam nuca de cocos,in al 2 lea stafidele inmuiate in rom,in al 3 lea ciocolata tocata,amestecam bine
Pe prima foaie adaugam crema cu nuca de cocos,adaugam a 2 foaie deasupra crema de stafide,a 3 foaie si crema de ciocolata.
Deasupra adaugam cicolata tocata,migdale,nuca de cocos si dam la rece cateva ore.