Prepararea aluatului pentru foi:
-faina ,sarea ouale,bicarbonatul stins si faina se amesteca -daca nu vi se leaga compozitia puteti adauga putin lapte caldut,la mine nu a fost cazul pentru ca s-a legat si aluatul a iesit asa cum trebuia,
-aluatul obtinut se impate in 3 sau 4 bucati in functie de marimea tavii ,am folosit o tava de 20/30 si l-am impartit in 4 -se intind foi subtiri in tava cu hartie de copt,se unge cu dulceata ( am folosit dulceata cu visine intregi)
-se presara nuca din belsuc,si pentru ca dulceata de visine nu era suficient de dulce pentru gustul meu am adaugat si 2 lingurite de zahar
-se continua asa si cu celelalte foi -se da la cuptor pana se rumeneste frumos
Glazura:
-se rupe ciocolata -si se da la microunde de 2 ori in reprize de cate 30 sec amestecati pana se topeste dupa care adaugati untul -turnati glazura obtinuta peste prajitura calda si uniformizati
-portionati prajitura numai dupa ce se raceste