Prajitura Danutz

de Bucataras in Prajituri, 1 Mai 2009 | 9932 vizualizari

 

Alexandra a trimis o reteta speciala.

 

INGREDIENTE

  • 1 buc foaie  prajitura
  • crema:
  •  - 500g branza mascarpone
  • - 500g frisca
  • - 4 linguri de zahar
  • pentru ornat:
  • - 200g fructe de padure congelate
  • - 200g zahar
  • - 2 lingurite amidon
Portii: 20
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura Danutz:

Se bate frisca lichida pana se intareste dupa care se adauga branza mascarpone si zaharul si se mai bat pana se formeaza o crema consistenta.
Fructele se decongeleaza si se pun pe foc impreuna cu zaharul si amidonul cateva minute pana se ingroasa putin.
Se aseaza foaia de prajitura in tava dupa care se pune crema obtinuta si se da la rece cca 2 ore, dupa care se adauga fructele de padure preparate si racite si se mai tine la rece aproximativ 1 ora.

Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura Danutz" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Frigănele la cuptor - Rețeta simplă și savuroasă

pe 14.02 la 15:44

Cornulețe semiluna - Fragede și delicioase

pe 14.02 la 15:27

Salată Șuba

pe 14.02 la 11:13

Cartofi cu conopidă, gratinați la cuptor - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 14.02 la 10:25

Sendviș cu omletă - Mic dejun gustos și sățios

pe 13.02 la 09:47

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Panacris

2074 puncte

Rocsi

356 puncte

vasimur

273 puncte

RODIMUR

251 puncte

mihaelar63

203 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Semilune pufoase