1. Blatul:ouale se seapara.Albusurile se bat spuma tare cu un praf de sare si se lasa deoparte.Galbenusurile se freaca cu zaharul pana devin cremoase,apoi se adauga faina amestecata cu praful de copt,nuca macinata si cacaua.
2. La sfarsit se incorporeaza albusurile si se omogenizeaza bine.Compozitia se toarna in tava mare de la aragaz tapetata cu hartie de copt sau unsa cu ulei si tapetata cu faina.
3. Se da la cuptor la foc mediu pana trece testul scobitorii.Se scoate tava si se lasa la racit.Cand s-a racit se scoate blatul din tava si se taie pe jumatate.pe latime.
4. Eu am insiropat foile foarte putin cu un sirop din zahar,apa si vanilie.
5. Crema: ciocolata se pune intr-un vas cu 100 ml frisca si se pune pe foc mic pana cand se topeste ciocolata.Gelatina se hidrateaza in 3 linguri de apa si se dizolva cateva secunde la microunde.Gelatina dizolvata se toarna peste ciocolata si se amesteca bine.Se lasa la racit.250 ml frisca se bate cu o lingura de miere si se amesteca cu ciocolata rece,nessul praf si nucile macinate.Crema se intinde peste o prima foaie de blat,se pune cea de-a doua foaie si se da la frigider 30 de minute.250 ml frisca se bat si se intinde peste blat.
Se tine la frigider cel putin 1 h.Se decoreaza cu nuca,drajeuri si ness!