Geniala! Se face incredibil de rapid... este extrem de pufoasa si delicioasa! Nu aveti nevoie la preparare decat de un vas mare si un tel, iar daca aveti deja ingredientele pregatite, nu va ia mult timp...si daca repectati reteta, e floare la ureche si va reuseste sigur!
1. Ouale se amesteca impreuna cu zaharul si vanilia.
2. Se adauga iaurtul, apoi untul topit si uleiul. Amestecam bine.
3. Se pune faina impreuna cu praful de sare si praful de copt.
4. Se amesteca in continuare cu un tel compozitia.( Desigur daca doriti puteti folosi mixerul)
5. Tapetam o tava ( mare cat tava de copt) si destul de inalta), turnam amestecul.
6. Punem caisele cum dorim, taiate bucatele sau jumatati.
7. Coacem pentru 30 sau 35 de minute la 180 de grade. ( facem testul cu scobitoarea)
1
Se prepara atat de usor incat si un copil o poate face :) si nu da gres.
2
Pentru o tava mai micuta injumataiti cantitatile.