Prajitura cu gem

de cazan_iuliana in Prajituri, 13 Dec 2013 | 4670 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 cana de zahar
  • 1 pachet de margarina
  • 1 ou
  • 1 pachet de praf de copt
  • 2 borcane de gem
Portii: 20
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura cu gem:

Se mixeaza zaharul cu margarina la temperatura camerei, pana se topeste zaharul apoi se adauga oul, se mixeaza in continuare. Praful de copt se amesteca in faina cernuta, dupa care se adauga compozitia si se framanta o coca potrivita. In tava acoperita cu hartie de copt se rade un strat de coca dupa care se intinde un strat de gem, peste gem se rade restul de coca.

Se baga la cuptor si se lasa pana se rumeneste.

Cand este gata se pudreaza cu zahar pudra!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura cu gem" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (9)

LUK 1

13.12.2013, 22:35

nu ai mentionat cata faina,rezultatul arata bine.bun venit pe site

LUK 1

13.12.2013, 22:35

acum vad ca ti a zis deja Miha de faina

cazan_iuliana 1

27.02.2014, 14:04

scuze, faina cat cuprinde ca sa iasa o coca potrivita, se adauga putin cate putin sa se poata framanta

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți fragezi cu unt și ciocolată – rețeta simplă pentru un desert de casă delicios

pe 16.05 la 15:38

Prăjitura însiropată, cu griș și nucă - Desert pufos și aromat

pe 16.05 la 15:23

Covrigi cu semințe, fără dospire - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 16.05 la 10:58

Salată caldă de ouă - Rețeta ingenioasă și delicioasă

pe 15.05 la 08:58

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2060 puncte

Catalina L

1577 puncte

vasimur

1245 puncte

Rocsi

438 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Prajitura Rodica