Prajitura cu dovleac

de Gudinde in Prajituri, 18 Oct 2009 | 17690 vizualizari

COMENTARII (11)

Bunica 1

18.10.2009, 16:45

Irina 1

18.10.2009, 16:54

Si noua ne place!

Oana 1

19.10.2009, 00:18

Lavinia, eu congelez mereu dovleac cu coaja, chiar am in congelator o gramada. Ii fac baietelului meu tot timpul, ii place enorm. Si am si dovleac ras pt. placinta, e super!

Oana 1

19.10.2009, 00:19

Gudinde, e super placinta! Eu sunt topita dupa dovleac si scortisoara

Mihaela 1

19.10.2009, 01:55

Gudinde cred ca-i tare buna.. aici e sezon cu Halloweenul, si e plin de dovleci si placinte.. dar sunt asa de dulci si spicy cele gata facute, ca iti vine sa o iei la fuga.. mi-o fi placand mie dulcele, dar nici chiar asa..

Gudinde 1

19.10.2009, 19:51

Lavinia,

tava are 12 cm latime, 29 cm lungime si 7 cm inaltime. Este inaltuta caci aluatul este destul de pufos, nu este genul de aluat de prajitura subtire si nici stratul de dovleac nu e mic.
Momentan tava este in frigider cu un Tiramisu.

Gudinde 1

19.10.2009, 19:55

Oana,
eu folosesc foarte multe condimente cand gatesc. Scortisoara si eu am pus din plin.
Incearca sa adaugi si ghimbir si cuisoare, mult mai putin decat scortisoara, cam cate o jumatate de lingurita la o umplutura de 800-1000g dovleac.

Gudinde 1

19.10.2009, 19:55

Mihaeala,
prajitura e si f usor de facut.

Oana 1

19.10.2009, 20:40

Gudinde, am in casa si eu o gramada de condimente, dar nu m-am gandit sa adaug data viitoare sigur voi pune ghimbir. Nucsoara merge?

Mihaela 1

19.10.2009, 20:58

Oana sa stii ca pe aici ei recomanda nucsoara la pumpkin pie, la fel si cuisoare si ghimbir.

COMENTEAZA

TOP
utilizatori

mihaelar63

1200 puncte

Rocsi

311 puncte

Valclaudia

211 puncte

Adele

174 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]