Separam albusurile de galbenusuri si le mixam puternic cu zaharul, ca  pentru bezea. Apoi adaugam peste spuma obtinuta faina amestecata cu  praful de copt, cacaoa si nuca macinata. Impartim compozitia in 2 parti  egale si coacem 2 foi intr-o tava 20/30 cm tapetata cu hartie de copt. 
Galbenusurile se freaca cu zahar pana se albesc si isi dubleaza volumul.  Se adauga cacaoa, se omogenizeaza si se pune la fiert la baine-marine.  Cand compozitia incepe sa se ingroase adaugam 50 g ciocolata amaruie si  margarina.
Amestecand continuu fierbem pana acestea se topesc si compozitia se omogenizeaza. Lasam la racit. 
Punem crema intre foi si dam la rece pana este gata glazura. Ciocolata, margarina si frisca  lichida se pun intr-un vas la foc mic si se aduc la punctul de fierbere.  Dam deoparte, omogenizam si lasam la racit.
Turnam glazura peste prajitura, apoi o portionam si ornam cu frisca.
