I s-a dus vestea ca se serveste intr-un anume restaurant din Londra si toata lumea e innebunita dupa ea. Eu n-am fost acolo, dar promit sa pornesc pe urmele ei! Sa vad daca e mai delicioasa decat imi iese mie…
Se pun untul si ciocolata rupta in bucati intr-un castron la bain-marie si se amesteca pana se omogenizeaza, apoi se adauga si visinele si nucile. Intr-un alt castron se amesteca pudra de cacao cu faina, praful de copt si zaharul si se adauga si ele la compozitie. Ouale se bat si se incorporeaza in aluat. Se toarna aluatul intr-o tava tapetata cu hartie cerata si se introduce la cuptor cam 25 min. Cuptorul trebuie incalzit in prealabil la 180 de grade. Aveti grija sa nu se coaca prea tare - daca infigeti o scobitoare in prajitura nu trebuie sa iasa curata ca la alte retete. Prajitura trebuie sa fie crocanta la exterior si putin umeda la interior. Se lasa sa se raceasca, se taie si se aseaza frumos pe un platou. Pentru cine are impresia ca e prea multa ciocolata se orneaza prajitura cu frisca amestecata cu coaja de portocala. Eu o prefer cu cat mai multa ciocolata. De asemenea, puteti fi inventive si in loc de visine si nuci puneti orice va e mai mult pe plac.