Blatul:albusurile se bat spuma tare,se adauga zaharul si se  mixeaza in continuare.Se pun galbenusurile pe rand si se mixeaza putin  dupa fiecare.La sfarsit se inglobeaza faina amestecata cu praful de copt  si se omogenizeaza cu o lingura.Aluatul obtinut se toarna in tava de la  aragaz tapetata cu hartie de copt si se da la cuptorul preincalzit  aprox 15 min(faceti testul cu scobitoarea).Dupa ce s-a racit il taiem pe  lung in trei fasii egale.
Crema:300 g capsuni se  zdrobesc cu blenderul si  sosul rezultat se trece printr-o sita deasa  pentru a elimina  semintele.Sosul de capsuni se pune intr-o cratita  impreuna cu zaharul si  se da in cateva clocote,apoi se adauga ciocolata  rupta bucati se se  amesteca pana se topeste.Gelatina hidratata in  prealabil se dizolva pe  bain marie sau la microunde si se pune peste  sosul de capsuni si se lasa  la racit.Cand este comlet racit se adauga  frisca batuta si se  omogenizeaza.100 g capsuni se taie bucati se se  adauga cremei.
  
Asamblare:intr-o tava drepunghiulara se pune prima fasie de blat  se insiropeaza(cu un sirop din apa+zahar+vanilie),se pune 1/2 din crema  de capsuni,a doua fasie insiropata si crema ramasa si se acopera cu cea  de-a treia fasie,Se imbraca in frisca si se orneaza cu capsuni dupa  preferinta.