Daca tot a venit Martisorul am zis sa va ofer si eu ceva dulce..nu e nimic sofisticat sau iesit din comun,dar va ofer cu multa dragoste...O PRIMAVARA FRUMOASA,PLINA DE BUCURII,MULTE FLORI SI MULTA,MULTA IUBIRE!!!!!inpriratie Ionix..te pup draga mea!!!
Ouale (la temperatura camerei) le separam.
albusurile le batem spuma cu zaharul,treptat.
adaugam galbenusurile,unul cate unul si le incorporam bine in albusuri.
punem laptele si esenta de rom si amestecam.
apoi adaugam praful de copt,cappucino si le incorporam bine.
la urma incepem s apunem faina treptat si ultima data turnam si cacaua.
incorporam bine toate.
umplutura:
branza o framantam bine de tot.
mixam spuma ouale cu zaharul si le turnam peste branza.
apoi punem zaharul vanilat,coaja de portocala si faina daca e nevoie(la mine nu a fost nevoie ca am avut o banza bine scursa si cremoasa) .
luam o tava dreptunghiulara o ungem cu margarina si o tapetam cu hartie de copt.
turnam 3 sferturi din compozitie in tava.
punem branza cu o lingura,din loc in loc.
restul de compozitie de blat,il turnam deasupra,peste branza.
dam tava in cuptorul incins,la o temperatura potrivita pana ce prajitura este coapta.
cand e gata o scoatem din cuptor,si o lasam sa se raceasca.
cand e rece o ungem cu putin topping de ciocolata ,cu un pensonas si presaram nuca de cocos.
Pofta buna!