Prajitura cu brinza dulce

de Teo in Prajituri, 14 Mar 2010 | 10106 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • CREMA DE BRANZA
  • 250 g branza dulce Fagaras
  • 200 g crema de branza cu smantana
  • 250 g mozzarella
  • 2 oua
  • 1 lingura zahar
  • 2 linguri rase de gris
  • coaja de la o lamaie
  • BLAT
  • 250 g coicolata
  • 1 pachet margarina
  • 150 g faina
  • 1 praf de copt
  • 6 oua
  • esenta rom

 

Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura cu brinza dulce:

Amestecam ingredientele pentru crema de branza si omogenizam bine. Punem intr-un vas ciocolata + margarina amestecand continuu. Dupa ce s-a topit ciocolata, se da la rece. Separat batem ouale cu zaharul, apoi incorporam ciocolata topitacu margarina, faina amestecata cu praful de copt.

Asezam compozitia in tava tapetata cu hartie de copt, asezam crema de branza peste blatul de ciocolata si cu o furculita desenam cercuri concentrice pe toata suprafata tavii.

Se da la cuptor pentru 40-50 min. Dupa ce s-a racit se taie prajitura in 3 fasii pe lungime si apoi fiecare fasie se taie feliute asa cum se taie un chek. Se pudreaza.

TIPS-URI

1

Un gust deosebit.

Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura cu brinza dulce" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (24)

nadina73 1

24.04.2010, 15:21

chair unde a disparut teo as dintr-o dat ca de tare mult timp nu am vazut-o?

nadina73 1

25.05.2010, 22:40

teo tare de mult imi face cu ochiu parjitura ta asta cu branza ,trebuie sa o incerc sapt asta

Rahela Velicu 1

05.02.2018, 22:09

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu caise în blat - Super pufoasă și aromată

ieri la 09:06

Aperitiv italienesc cu salam și cașcaval la cuptor - Crocant și delicios

pe 25.07 la 09:57

Tartă cu cașcaval afumat și dovlecei - Aperitiv rapid și gustos

pe 25.07 la 09:33

Mic dejun italienesc - Simplu, rapid și gustos

pe 25.07 la 09:12

TOP
utilizatori

Rocsi

1282 puncte

RODIMUR

1106 puncte

vasimur

157 puncte

Valclaudia

100 puncte

MotanLaOale

52 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Chec imbracat in ciocolata si cocos