Blat:
Daca folositi biscuiti dulci renuntati la zaharul pudra. 
Biscuitii se macina la robot pana se obtine un pesmet fin. Turnam apoi  untul topit si racit, zaharul pudra si zaharul vanilat. Mixam din nou si  vom obtine o compozitie ca niste firimituri. Rasturnam intr-o tava  (20/30 cm), apoi  tasam compozitia pana obtinem un strat neted si  uniform. Dam la frigider pana pregatim umplutura.
Umplutura:
Daca branza este mai uscata puteti folosi si 150-200 ml smantana pentru frisca.
Branza o mixam cu mixerul vertical impreuna cu dulce de leche, pana  obtinem o crema fina. Adaugam apoi ouale pe rand, amestecand bine dupa  fiecare.
Compozitia obtinuta se toarana in tava peste blatul de biscuiti si dam  la cuptor la foc mediu pentru ~ 1 ora, pana se rumeneste usor deasupra.
In cuptor vom pune un vas cu apa, pentru a crea efectul de sauna.
Glazura:
Ciocolata se topeste la foc mic impreuna cu frisca. Se omogenizeaza si se lasa la racit.
Prajitura se lasa sa se raceasca, se acopera cu glazura de ciocolata  racita si se da la frigider pentru cateva ore, dupa care se portioneaza  dupa dorinta.