Prajitura cu banane si piscoturi

de gabrielagina in Prajituri, 22 Aug 2013 | 8181 vizualizari

 

ESTE O RETETA FOARTE SIMPLA DAR REZULTATUL ESTE FOARTE DELICIOS

 

INGREDIENTE

  •  1  kg banane
  • 20 buc de piscoturi
  • 2 plicuri cu zahar vanilat
  • 1 esenta de rom
  • 1 plic de pudding (eu am folosit vanilie)
  • zeama de la o lamaie
Portii: 10
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura cu banane si piscoturi:

Se curata bananele si se taie in doua pe lung. Se asaza intr-un vas si peste ele se adauaga zaharul vanilat, esenta de rom si zeama de la lamaie si se lasa 30 minute

Dupa aceea se pun  in tava  piscoturile peste care se adauga bananele impreuna cu zeama din vas.

Se prepara pudding-ul conform instructiunilor de pe plic. 

Se asaza pudding-ul peste banane si se rade ciocolata sau se face pudding de ciocolata

Se da la rece si se serveste dupa 12 ore (cel mai indicat)

TIPS-URI

1

 eu am ales un pudding care se face cu lapte rece pentru ca aici unde locuim noi - Cipru - numai astfel de budinci au. Dar sunt delicioase

Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura cu banane si piscoturi" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

RETETE RECOMANDATE

COMENTARII (7)

Rocsi 1

23.08.2013, 10:53

Buna

dantes 1

24.08.2013, 08:52

simplu si gustos

Corinuta 1

04.09.2013, 23:24

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ruladă de clătite cu Nutella și zmeură - Rețeta ușoară și delicioasă

ieri la 08:02

Hotdog pizza - Cea mai savuroasă combinație de fast food la tine acasă

ieri la 07:33

Bruschete cu roșii și mozzarella - Rapide și delicioase

pe 11.07 la 07:36

Chec - budincă cu dovlecei -  Gustos și sățios

pe 10.07 la 10:48

Brânză feta cu roșii la cuptor - Rețeta rapidă și savuroasă

pe 09.07 la 08:08

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1310 puncte

vasimur

1198 puncte

mirela0911

1000 puncte

mihaelar63

211 puncte

RODIMUR

162 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Crumble de cirese