Prajitura Chinezoaica

de ianculubita in Prajituri, 14 Apr 2011 | 5310 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 6oua
  • 300g margarina
  • 300g zahar
  • 300g faina
  • 300g nuca macinata
  • 1cana cu zahar
  • 1lingura cacao pentru glazura
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura Chinezoaica:

Pentru blat se bat albusurile spuma cu un praf de sare si zahar,se adauga margarina la temperatura camerei,nuca si faina;rezulta un aluat mai gros,se pune in tava cu hartie de copt si se da la cuptor 20min,se scoate tava si se toarna glazura facuta din galbenusuri,frecate cu zahar si cacao,apoi se da din nou la cuptor 10-15min.

TIPS-URI

1

se recomanda o tava mica

Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura Chinezoaica" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort cu crema de fistic - Deliciu fin si aromat

pe 18.04 la 22:32

Ficăței cu smântână și mozzarella - Savoare și gust într-un preparat excelent

pe 17.04 la 16:22

Aripioare crocante ca la fast food - Rețeta simplă și irezistibil de gustoasă

pe 17.04 la 15:50

TOP
utilizatori

mihaelar63

1104 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

Rocsi

250 puncte

UrsanMihaela

107 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Desert negresa cu stafide si nuca