Potcoava cu branza de oaie si sunca

de mirela0911 in Aperitive / Garnituri, 19 Apr 2011 | 4822 vizualizari

 

Aici am folosit o treime din aluatul de la paine. Foarte bun a iesit, pacat ca nu a fost mai mult.

 

INGREDIENTE

  • aluatul ramas de la paine
  • 200 g branza de oaie
  • 100 g smantana
  • 1 ou
  • 1 fir de ceapa verde
  • 2 felii mari de sunca
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Potcoava cu branza de oaie si sunca:

Branza am amestecat-o cu smantana si oul pana ce s-a omogenizat bine. Am taiat ceapa verde rondele cu tot cu partea verde si am adaugat-o la branza.

Aluatul e cel de la paine. Dupa ce a crescut prima data si l-am framantat a doua oara am luat o treime din aluat, am infainat bine masa de lucru si am intins aluatul. Peste aluat am intins branza, am pus feliile de sunca si am rulat aluatul cu grija. Am pus aluatul in forma de potcoava intr-o tava tapetata cu hartie de copt.

Am pus la cuptor la 200 grade pt aproximativ 40-45 minute pana s-a rumenit.

Este foarte buna atat calda cat si rece. A iesit putin, dar cu siguranta voi mai face.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Potcoava cu branza de oaie si sunca" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mămăliguță în straturi, cu brânză de burduf și ouă de prepeliță

de RODIMUR 8

ieri la 13:59

Salată cu avocado - Rețeta savuroasă și ușoară

ieri la 08:30

Crackers cu rozmarin și parmezan - Gustarea crocantă și savuroasă

ieri la 08:26

Vinete cu brânză la cuptor - Super gustoase și ușor de făcut

ieri la 08:22

Șnițele crocante din dovlecei - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 17.07 la 09:18

TOP
utilizatori

Rocsi

1232 puncte

RODIMUR

1104 puncte

mirela0911

1000 puncte

Lau

Lau 9

157 puncte

vasimur

152 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Bilute de branza tavalite prin diverse arome