Portofele cu telemea

de ala_oancea in Aperitive / Garnituri, 14 Mai 2009 | 18144 vizualizari

 

Simplu, gustos si rapid.

 

INGREDIENTE

  • 250 gr faina
  • 400 gr telemea
  • 100 gr unt
  • 2 oua
  • susan
Portii: 8
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Portofele cu telemea:

Se face un aluat din faina, 250 gr telemea rasa, 1 ou si 100 gr unt. Trebuie sa iasa un aluat elastic. Daca este cazul se pot adauga 1-2 linguri de lapte. Se framanta bine si se lasa 30 de minute la frigider. Se intinde o foaie, se decupeaza forme rotunde. Se aseaza in mijloc putina telemea rasa, se inchide apasand bine marginile, care apoi se preseaza cu o furculita. Se ung cu un ou batut si se presara cu susan. Se coc 25 de minute, pana se rumenesc.

Daca ti-a placut reteta noastra "Portofele cu telemea" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (21)

lyoanab 1

27.03.2013, 17:14

Arata foarte bine ...acum vreau sa le fac si eu ..canf sunt gata o sa va spun cum sunt.

lyoanab 1

28.03.2013, 11:52

Sunt foarte bune

DanaBuica 1

29.03.2013, 10:15

Sunt prajite sau sunt facute la cuptor?

COMENTEAZA

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1305 puncte

oanapl

1209 puncte

mihaelar63

228 puncte

Valclaudia

200 puncte

vasimur

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Stelute cu telemea