Portocala cu sos caramelizat si frisca

de Mitinita in Dulciuri, 28 Ian 2011 | 3897 vizualizari

 

Meritul meu consta numai in a manca si a fotografia desertul facut de prietena mea Simi. Nu-i asa ca-i fain cand desertul vine la tine singur singurel? Un desert simplu,usor de facut (din cate am auzit) si care arata bine pe farfurie.

 

INGREDIENTE

  • 4 portocale
  • zahar
  • apa
  • frisca
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Portocala cu sos caramelizat si frisca:

Se taie coaja de la portocale avand grija sa nu taiati si partea alba.

Se taie in fasii si se fierbe in trei ape,pentru a nu fi amare.

Mie imi place amarul si cred l-as fierbe numai o data.

Se pune coaja de portocala cu putina apa si zahar intr-o tigaie si se caramelizeaza.

Cred ca ar merge si putin unt aici.

Se taie portocale in felii rotunde.

Se aseaza in farfurii feliile de la o portocala,sosul din coaja de portocala si se orneaza cu frisca.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Portocala cu sos caramelizat si frisca" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu ghimbir, portocala si migdale – un desert aromat si rafinat

ieri la 18:08

Tort Clepsidra

de RODIMUR 8

ieri la 17:53

Poale-n brâu moldovenești - Rețeta tradițională cu aluat pufos și brânză dulce

pe 29.11 la 09:59

Biscuiți cu Nutella - Rapizi și delicioși

pe 29.11 la 09:49

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tort cu ciocolata si mascarpone