Pogacele cu branza

de Panacris in Aperitive / Garnituri, 3 Mar 2011 | 7933 vizualizari

 

Mama le spune "bufta cu branza", sotul meu "pogacele" copiii mananca cu drag si gata. De fapt sunt un fel de mini branzoiace cu telemea!!! Aluatul se face la masina de paine!!!

 

INGREDIENTE

  • faina 500 gr
  • ulei 3 linguri
  • apa 1 masura si 3/4
  • sare 1 lingura
  • zahar 2 linguri
  • drojdie uscata 2 lingurite
  • telemea 250 gr
  • ou 1 bucata
Portii: 10
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pogacele cu branza:

In cuva de la masina de paine se pun pe rand apa, sarea, zaharul, uleiul, faina si drojdia. Se programeaza pentru aluat cca. 90 de minute.

Cand s-a terminat programul, se scoate aluatul, se intinde, sa taie in patratele.

Se pune pe fiecare patratea cate o bucata de telemea. Se inchide patratelul ca si un "cadou", se pun in tava si se ung cu ou.

Se pun la cuptor cca. 20 minute.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Pogacele cu branza" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pui în stil asiatic - Rețeta savuroasă și rapidă

ieri la 11:04

Rulouri pufoase cu unt si scortisoara - Dulci si gustoase

pe 16.01 la 15:52

Tort sarlota de vanilie cu piscoturi si fructe - Desert usor si racoritor

pe 16.01 la 10:49

Salată orientală cu maioneză – Rețeta imbunătățită și delicioasă pentru toate gusturile

pe 16.01 la 08:46

TOP
utilizatori

mirela0911

1000 puncte

RODIMUR

926 puncte

Rocsi

640 puncte

 Merisor

300 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Cum se face cascaval de casa