Pleutorus la gratar

de Panacris in Mancaruri de post, 11 Apr 2012 | 4967 vizualizari

 

Un foarte bun inlocuitor al carnii! Medicul de familie ne-a recomandat consumul de ciuperci pleutorus pentru reducerea colesterolului!

 

INGREDIENTE

  • ciuperci pleutorus 500 g.,
  • ulei Omega 3,
  • zeama de lamaie,
  • sare aromatizata cu usturoi
Portii: 4
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pleutorus la gratar:

Ciupercile se curata si se spala. Se stropesc cu ulei, zeama de lamaie si se asezoneaza cu sare aromata. Se incinge gratarul, sau in cazul meu tigaia Doubleta, se frig ciupercile cca. 10  minute, pe fiecare parte. Se servesc fierbinti cu mujdei de usturoi sau muraturi. Simplu si gustos!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pleutorus la gratar" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Aparat de vidat VS5910X

- 300 lei
1799.99 lei
1499.99 lei

COMENTARII (21)

Panacris 1

27.05.2012, 16:32

Buna idee, LadyCrs!

Bunica 1

08.01.2014, 17:27

Ce bune sunt!

danakarin 1

08.01.2014, 20:26

Ce idee buna!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pâine cu camembert si roșii la cuptor - Gustarea care te cucerește

ieri la 09:45

Rulouri cu cașcaval și chorizo - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 21.07 la 09:26

Mămăliguță în straturi, cu brânză de burduf și ouă de prepeliță

de RODIMUR 8

pe 18.07 la 13:59

Salată cu avocado - Rețeta savuroasă și ușoară

pe 18.07 la 08:30

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2184 puncte

RODIMUR

1124 puncte

RuxyRux

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

217 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Salata de hrisca