Pleutorus la gratar

de Panacris in Mancaruri de post, 11 Apr 2012 | 4686 vizualizari

 

Un foarte bun inlocuitor al carnii! Medicul de familie ne-a recomandat consumul de ciuperci pleutorus pentru reducerea colesterolului!

 

INGREDIENTE

  • ciuperci pleutorus 500 g.,
  • ulei Omega 3,
  • zeama de lamaie,
  • sare aromatizata cu usturoi
Portii: 4
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pleutorus la gratar:

Ciupercile se curata si se spala. Se stropesc cu ulei, zeama de lamaie si se asezoneaza cu sare aromata. Se incinge gratarul, sau in cazul meu tigaia Doubleta, se frig ciupercile cca. 10  minute, pe fiecare parte. Se servesc fierbinti cu mujdei de usturoi sau muraturi. Simplu si gustos!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pleutorus la gratar" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (21)

Panacris 1

27.05.2012, 16:32

Buna idee, LadyCrs!

Bunica 1

08.01.2014, 17:27

Ce bune sunt!

danakarin 1

08.01.2014, 20:26

Ce idee buna!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Guacamole - Pate de avocado, delicios si foarte racoritor

de vasimur 4

ieri la 17:49

Brioșe pizza delicioase - Rețeta rapidă și savuroasă

ieri la 08:45

Mucenici moldovenești de post, însiropați - Rețeta simplă și savuroasă

pe 04.03 la 10:51

Ciuperci umplute cu cremă de brânză și legume – Aperitiv delicios și ușor de preparat

pe 03.03 la 09:02

TOP
utilizatori

Constelatialeu

1180 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

418 puncte

vasimur

251 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Mancare de ciuperci cu masline