Pleutorus cu sos vanatoresc

de Panacris in Mancaruri de legume, 2 Iul 2012 | 5061 vizualizari

 

Un deliciu

 

INGREDIENTE

  • ciuperci pleutorus 500 g.,
  • ceapa verde 2 fire,
  • ulei de masline 50 ml.,
  • ardei gras colorat 1 bucata,
  • smanatana ptr gatit 200 ml.,
  • vin alb sec 200 ml.,
  • sare iodata,
  • piper proaspat macinat,
  • boia de ardei dulce
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pleutorus cu sos vanatoresc:

Ceapa, ardeiul se curata si se taie marunt. Se pun la posat in putin ulei de masline, cand devin translucide legumele se adauga ciupercile taiate julien. Se asezoneaza de sare, piper si boia, se adauga vinul si se fierbe acoperit cca. 20 de minute, la foc potrivit, eu am folosit tigaia Doubleta. Cand s-au fiert ciupercile se adauga smantana si se mai lasa sa dea un clocot.

Mancarica se serveste ca atare sau alaturi de diverse garnituri, cartofi, orez sau paste. Noi am incercat cu chiftelute din dovlecel, a fost super delicioasa combinatia.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pleutorus cu sos vanatoresc" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

ieri la 10:51

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

pe 20.11 la 14:48

Rețetă de chec de post – Desert pufos și aromat

pe 20.11 la 10:44

Cum sa faci o casuta din turta dulce - un proiect delicios si creativ

pe 19.11 la 20:43

Omuleti din turta dulce - reteta delicioasa pentru sarbatori

pe 19.11 la 20:36

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cotlet de porc la gratar cu sos vanatoresc