Pleurotus cu branza si smantana

de adasev12 in Aperitive / Garnituri, 16 Iun 2011 | 8452 vizualizari

 

mie imi plac ciupercile de toate soiurile si sub toate formele...de data asta am facut pleurotus prajit cu branzica...ff bun!

 

INGREDIENTE

  • o cutie de pleurotus, cam 350 gr a avut
  • telemea
  • smantana
  • sare, piper boabe, foi de dafin, o lg ulei de masline+ ulei pt prajit, patrunjel verde
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pleurotus cu branza si smantana:

intr-o oala am pus la fiert apa cu sare, piper boabe, ulei de masline si foi de dafin si cand a dat in clocot am pus ciupercile sa fiarba cam 7-10 minute bune.

le-am scos in strecuratoare si le-am lasat sa se scurga bine, apoi le-am pus intr-un prosop si le-am mai scurs...

am pus ulei intr-o tigaie la incins si am prajit pleurotusul bine, apoi l-am scoc pe o farfurie, am ras deasupra telemea si am asezonat cu smantana, iar ca decor putin patrunjel verde. a fost super bun!( pre aputin pt  gustul meu....)

Daca ti-a placut reteta noastra "Pleurotus cu branza si smantana" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcinte întoarse cu dovlecei și brânză de capră - Rapide și grozav de gustoase

ieri la 07:47

Prăjitură cu prune - Desertul delicios de toamnă

pe 06.09 la 09:41

Cookies cu Oreo - Desertul delicios și fraged pe care îl vei adora

pe 06.09 la 09:10

Prăjitura Cobbler cu prune și scorțișoară - Reteta gustoasa si aromata

de RODIMUR 8

pe 05.09 la 16:21

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

911 puncte

vasimur

616 puncte

abstract01

500 puncte

mihaelar63

307 puncte

Caty

227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tocana de hribi