Platouri aperitiv

de epurasha2bb in Aperitive / Garnituri, 4 Iul 2010 | 13121 vizualizari

 

pt.musafiri

 

INGREDIENTE

  • pt,ruloul de muschi de porc: 1 bucata muschi de porc si crenvursti;
  • pt.platoul floare :sunca uscat afumata speck o tipla si 1 bucata de Swaitzer cu gaurele feliat subtire;
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Platouri aperitiv:

Muschiul de porc se bate bine se intinde si se da cu sare si piper, in mijloc se aseaza crenvustul si se ruleaza, se da prin ou , faina si pesmet si se coace la cuptor in tava pe haie de copt.Apoi se scoate si cand s-a racit se taie mici rulouri ce se vor servi impreuna cu alte mici rulouri facute din ardei rosu capia umplut cu branza si funze de ceapa verde.

Fundita elvetiana se face asezand feliile foarte subtiri de sunca speck in sens rotativ purin suprapuse si in mijloc asezam feliile de swaitzer pe care le indoim cu grija spre mijloc realizand o fundita.

Este simplu dar de mare efect si se poate aseza si cate o crenguta de rozmarin proaspat daca aveti.

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Platouri aperitiv" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (9)

lia maria 1

05.07.2010, 09:45

frumos imi place

Julie 1

05.07.2010, 10:02

Arata atat de bine! Ce-as mai gusta si eu!

epurasha2bb 1

05.07.2010, 21:32

multumesc fetelor!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți crăpați, cu lămâie - Delicioși și ușor de făcut

pe 30.05 la 16:01

Melcișori cu nucă și gem - Desertul rapid și delicios

pe 30.05 la 15:03

Bruschete cu brânzeturi - Gustarea perfectă pentru orice moment

pe 30.05 la 10:53

Ardei umpluți cu brânză, la cuptor - Rețeta simplă, rapidă și gustoasă

pe 29.05 la 10:19

Cartofi la cuptor cu ceapă caramelizată și feta - Rețeta delicioasă care te va cuceri

pe 28.05 la 09:04

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2140 puncte

Rocsi

1164 puncte

Panacris

243 puncte

abstract01

200 puncte

RODIMUR

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Aperitiv placinte rasucite cu branza, cascaval si marar