Platou de legume la gratar

de divainbucatarie in Aperitive / Garnituri, 11 Iul 2011 | 4862 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 dovlecel mare
  • 2 vinete
  • 1 ardei rosu
  • 1 ardei verde
  • rosii cherry(puteti folosi si ciuperci)
  • Dressing:
  • 1/2 lingurita cimbru uscat
  • 1/4 lingurita busuioc uscat
  • 2 lingurite ulei masline
  • 1 lingurita otet balsamic
  • 1 lingurita apa
  • sare
  • piper
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Platou de legume la gratar:

Taiem dovleceii si vinetele in rondele groase de 5 mm. Curatam ardeii grasi de seminte si ii taiem in jumatate sau sferturi.

Prajim legumele pe gratar, apoi le punem pe un platou. Le stropim cu dressingul din ulei si otet. Le servim ca atare, sau pe post de garnitura langa carne.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Platou de legume la gratar" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pâine pufoasă cu unt, pătrunjel și usturoi - Rețeta savuroasă de casă

pe 25.11 la 11:03

Bomboane cu Nutella și alune de pădure - Rapide și delicioase

pe 24.11 la 09:24

Chifle cu lapte bătut și praf de copt - Rapide și gustoase

pe 21.11 la 17:39

TOP
utilizatori

Valclaudia

500 puncte

Adele

319 puncte

Rocsi

316 puncte

Lau

Lau 9

66 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]