Platou cu carnati

de cristeena20 in Aperitive / Garnituri, 2 Ian 2013 | 4616 vizualizari

 

E un platou care contine mai mutle tipuri de carnati traditionali de aici...

 

INGREDIENTE

  • 2 carnati alheira de pui
  • 1 carnat morcella (de sange)
  • 1 carnat gros de morcella cu orez si sange
  • carnat de porc negru
  • paine de porumb (broa)
  • usturoi, ulei d emasline
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Platou cu carnati:

- Morcella in sange si carnatul de porc negru se cresteaza si se prajeste in alcool (intr.un vas de ceramica) sau se pune pe gratar asa intreg. Apoi se taie feliute.

- Alheira se prajeste in tigaie asa intreg, avand grija sa nu crape. La final se taie bucati mai mari.

- Morcella cu orez (un fel de caltdabos dar cu sange) se feliaza. Intr-o tigaie se pune ulei de masline si usturoi zdrobit doar (necuratat)- se prajesc feliutele...Intre timp pregatim patratele de felii de broa (paine de porumb) si o asezam pe un platou. Scoatem feliile de morcella pe paine.

Daca ti-a placut reteta noastra "Platou cu carnati" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți fragezi cu unt și ciocolată – rețeta simplă pentru un desert de casă delicios

pe 16.05 la 15:38

Prăjitura însiropată, cu griș și nucă - Desert pufos și aromat

pe 16.05 la 15:23

Covrigi cu semințe, fără dospire - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 16.05 la 10:58

Salată caldă de ouă - Rețeta ingenioasă și delicioasă

pe 15.05 la 08:58

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2060 puncte

Catalina L

1577 puncte

vasimur

1245 puncte

Rocsi

438 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Carnaciori subtiri cu garnitura de orez, hrisca si legume