Platou cu branzeturi si struguri

de marcela1979 in Aperitive / Garnituri, 2 Ian 2012 | 14590 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 portocala
  • boabe de struguri negri
  • boabe de struguri albi
  • branza brie
  • cascaval
  • branza danish blu(cu mucegai albastru)
Portii: 4
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Platou cu branzeturi si struguri:

Portocala se taie la un capat si se aseaza in mijlocul platoului, din ea facem un arici: pe o scobitoare punem o bucatica de branza si cate o boaba de strugure, apoi infingem scobitoarea in portocala. Branza danish blu se taie felii subtiri si se aseaza pe platou, apoi branza brie taiata felii si cascavalul taiat betigase. Se mai pun boabe de struguri printre ele.

Daca ti-a placut reteta noastra "Platou cu branzeturi si struguri" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (11)

MIUTA 1

02.01.2012, 23:39

Super bun

brunetica 1

03.01.2012, 09:15

iry-gabriela 1

13.08.2012, 18:04

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu cacao, cremă de vanilie și căpșuni - Deliciu aromat și pufos

pe 06.06 la 13:47

Clătite bănățene - Gustul copilăriei

pe 06.06 la 12:34

Rulouri picante cu brânză și miere - Gustarea inedită și delicioasă

pe 06.06 la 10:12

Salată cu cartofi noi la cuptor - Rețeta gustoasă și plină de savoare

pe 05.06 la 08:10

Prăjitura cu pișcoturi și cremă cu Nutella - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 04.06 la 10:16

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2441 puncte

RODIMUR

1145 puncte

vasimur

238 puncte

Panacris

110 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Placinta cu mozzarella si rosii