Platou cu aperitive

de mihaelar63 in Aperitive / Garnituri, 8 Ian 2016 | 6829 vizualizari

 

Ceva preparat acasa -ceva cumparat - ceva legume , si repede aranjezi un platou . Acesta a luat drumul Clujului . L-am trimis la fiul meu !
 

 

INGREDIENTE

  • felii cu cu piept de curcan http://www.bucataras.ro/retete/felii-cu-piept-de-curcan-75212.html
  • chiftelute cu verdeata si susan http://www.bucataras.ro/retete/chiftelute-cu-verdeata-6140.html
  • salam vanatoresc
  • sunca
  • telemea de vaca
  • masline Kalamata
  • rosii cherry
  • ardei Kapia
  • ardei ute
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Platou cu aperitive:

  1. Preparati feliile cu piept de curcan .
  2. Preparati chiftelutele .
  3. Feliati salamul , sunca si telemeaua .
  4. Spalati legumele . Feliati ardeii .
  5. Aranjati tote ingredientele frumos pe un platou mare .

TIPS-URI

1

Platoul trebuie sa contina mezeluri , branzeturi , legume diverse ca fiecare mesean sa-si aleaga cate ceva dupa bunul plac .

2

Incercati sa aveti diverse culori pe platou.Vor fi placute ochiului si atragatoare .

Daca ti-a placut reteta noastra "Platou cu aperitive" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (14)

-Licurici- 1

10.01.2016, 12:13

Arata minunat!!! Plin cu bunatati!!!

Catalina L 1

10.01.2016, 22:32

as veni la masa la tine..stii sa primesti

mihaelar63 1

10.01.2016, 23:11

Cu mare drag Catalina . Doar sa-mi spui cand sosesti

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pancakes pufoase cu banane și afine – Rețetă simplă și rapidă

pe 23.05 la 14:57

Crema de zahăr ars - Deliciu fin și aromat

pe 23.05 la 11:52

Plăcintă cu brânză sărată - Rețeta super rapidă și gustoasă

pe 23.05 la 09:21

Dovlecei umpluți cu brânzeturi - Gustarea rapidă și delicioasă

pe 22.05 la 09:55

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

1193 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

215 puncte

Valclaudia

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Platou cu aperitive