Placintele cu spanac si branza

de mihasara in Aperitive / Garnituri, 18 Ian 2016 | 4347 vizualizari

 

INGREDIENTE


    • 1/2 pachet foi de placinta
    • 150g spanac congelat
    • 200g branza de capra
    • 1 ceapa mica
    • 1 catel usturoi
    • 1 ou
    • sare
    • piper
    • ulei.
Portii: 6
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Placintele cu spanac si branza:

   

 

  1. Intr-o tigaie calim usor in putin ulei, ceapa taiata marunt cu catelul de usturoi.
  2. Adaugam spanacul congelat si il lasam pe foc pana se dezghetata si scade tot lichidul din tigaie.
  3. Presaram putina sare si putin piper si lasam sa se raceasca.
  4. Intre timp inclazim cuptorul la 200 de grade si pregatim o tava tapetata cu hartie de copt.
  5. Amestecam branza cu compozitia de spanac.
  6. Adaugam un ou si amestecam bine.
  7. Folosim doua foi de placinta suprapuse, intindem la un capat al foilor pe toata lungimea, branza si rulam.
  8. Taiem rulourile in mai multe bucati, dupa preferinte(eu l-am taiat in 3) si le asezam in tava.
  9. La fel procedam pana terminam compozitia si foile de placinta.
  10. Stropim rulourile cu ulei din belsug si putin lapte.
  11. Dam tava la cuptor pana se rumenesc frumos rulourile.
  12. Sunt foarte gustoase calde cat si reci.
Daca ti-a placut reteta noastra "Placintele cu spanac si branza" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

oanapl

4301 puncte

Panacris

1462 puncte

mihaelar63

1183 puncte

Mitinita

1100 puncte

MotanLaOale

1087 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Platou cu aperitiv rece