Placintele cu mere si stafide

de Constelatialeu in Dulciuri, 13 Dec 2013 | 4713 vizualizari

 

Din categoria produselor de post,am prestat niste placintele.M-am jucat un pic cu aluatul si am facut niste floricele de nea.....

 

INGREDIENTE

  • 1 pachet aluat foitaj Bella
  • 1 borcan de 800 g cu mere calite
  • 100 g stafide
  • zahar farin
Portii: 21
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Placintele cu mere si stafide:

Lasam la dezghetat aluat,la temperatura camerei,cand s-a dezghetat infainam blatul de lucru intndem foaia decupam niste forme,de care vrem noi,apoi le umplem cu merele calite si amestecate cu stafide.In tava cu hartie de copt asezam placintele, le intepam cu o tepusa din loc in loc si le dam la cuptorul preincalzit.Sunt gata cand au inceput sa se rumeneasca.Se pudreaza cu zahar.

Sunt usor de facut,gustoase si de efect.

Daca ti-a placut reteta noastra "Placintele cu mere si stafide" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioșe din albușuri și fructe confiate - Rețeta simplă și delicioasă

de RODIMUR 8

ieri la 23:29

Lahmacun - Reteta turceasca de aperitiv cu carne

de Rocsi 9

ieri la 20:17

Tort cu visine, ciocolata si crema de piersici - Desertul festiv si delicios

de oanapl 7

ieri la 17:03

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2184 puncte

Rocsi

1654 puncte

RODIMUR

1186 puncte

MotanLaOale

1141 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Desert tort din biscuiti, de post