Plăcinte cu șălate și urdă de la Maramu'

de Rita Ilies in Piine, 18 Dec 2013 | 8916 vizualizari

COMENTARII (19)

Bya Ralu 1

18.12.2013, 11:37

ce bunatati ne aduci

Rita Ilies 1

18.12.2013, 11:39

Chiar că sunt! Cel mai greu e să mă abțin de la mâncat cât de mult aș vrea. Pofta e boală grea a mine.

Bya Ralu 1

18.12.2013, 12:22

babi5 1

18.12.2013, 16:55

tare bune si Istoicul placintelor de nota 100

Geanina87 1

18.12.2013, 17:19

Merisor 1

18.12.2013, 17:20

Yummm, ce bune or fi astea!

Valclaudia 1

18.12.2013, 17:47

cred ca sunt grozave!

Rita Ilies 1

18.12.2013, 17:47

Mulțumesc, babi5!
Merișor, sunt excelente! Eu mi-am pus ceapă verde și lobodă la congelator, să pot face și iarna.

MotanLaOale 1

18.12.2013, 18:49

simona72 1

18.12.2013, 20:05

wooow, ce as manca vreo doua!!

Lau 1

18.12.2013, 22:13

mamaieelena 1

19.12.2013, 10:37

bune placinte

Rita Ilies 1

19.12.2013, 11:21

Vă pup!!! Mulțumesc!

diaconta 1

19.12.2013, 16:58

salata verde n-am pus in ele,dar e de retinut,noi le facem cu cas si verziciuni,cele cu urda le preferam dulci

Rita Ilies 1

19.12.2013, 21:49

Oricum, Die. Toate-s bune.

diaconta 1

19.12.2013, 21:55

Ihi,prea bune,prea ca la tara

Rita Ilies 1

19.12.2013, 22:38

laura_n 1

22.12.2013, 12:45

ce bunaciuni

Rita Ilies 1

22.12.2013, 14:01

Chiar îs tare bune!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți cu nucă și gem - Delicioși și ușor de făcut

ieri la 21:36

Garlic bread cu șnițel crocant – rețeta simplă care te cucerește prin savoare

pe 24.10 la 16:29

Sandwich cu șnițel și sos chimichurri - Savoare și aromă într-o rețetă rapidă

pe 24.10 la 11:26

Chiftele de pui la cuptor în stil turcesc - Super rapide, aromate și delicioase

pe 23.10 la 10:34

Tartă cu cremă de lămâie și lapte condensat - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 22.10 la 11:19

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1219 puncte

MotanLaOale

1170 puncte

mirela0911

1006 puncte

simona72

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]