Placinta cu spanac

de kukibella in Aperitive / Garnituri, 16 Mar 2013 | 9246 vizualizari

 

simpla şi gustoasa

 

INGREDIENTE

  • 1/2 kg.spanac;
  • 4 foi de placinta(foi yufka ,sunt foile foarte subtiri care se folosesc ın general la baclava);
  • 3 oua;
  • 200 gr.iaurt;
  • 250 gr.branza telemea;
  • 100 gr.parmezan;
  • 100 ml. ulei de masline;
  • sare;piper proaspat macinat
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Placinta cu spanac:

Spanacul se spala şi se toaca;

branza şi parmesanul se dau prin razatoare şi se amesteca cu spanacul.

Intr-un bol se bate iaurtul cu uleiul de masline(se opreşte putin ulei ptr.uns tava),se adauga ouale pe rand.

Intidem prima foaie pe care o ungem cu amestecul din iaurt ,punem din compozitia cu spanac,o rulam şi o aşezam ın tava;continuam ın acelaşi mod cu celelalte foi.

Se da la cuptorul pre-ıncalzit la 190-200 de grade (depinde de cuptor) ptr. aprox. 35-40 min.

Daca ti-a placut reteta noastra "Placinta cu spanac" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (17)

Zamfira 1

17.03.2013, 08:22

ce-mi place, extraordinar de buna!!!!!

madi_marin 1

17.03.2013, 11:28

e suuper! imi place foarte mult placinta cu spanac...

Rocsi 1

17.03.2013, 13:57

Cat de bine poata sa arate

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2140 puncte

Rocsi

1164 puncte

Panacris

243 puncte

abstract01

200 puncte

RODIMUR

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Aperitiv placinta floare cu spanac si branza