numai buna de luat pachet la serviciu! garantat Epurasha :) ca sa-l citez pe bucataras
Se decongeleaza foile de placinta la temperatura camerei.Se pregateste o tavita pensuland cu ulei fundul si asezand pe rand cate o foiae de placinta.Eu am o pensula de silicon si am folosit-o sa ung cu ulei foile si a mers destul de repede.Apoi dupa ce am suprapus vreo 5 foi , am asezat amestecul .
Amestecul pt.umplutura: pieptul de pui l-am inabusit putin intr-o craticioara cu apa si ulei dupa care am adaugat si ceapa tocata .Apoi am tocat la robotel carnita cu ceapa inabusite impreuna si apoi am rasturnat acest amestec peste spanac si parmezan, am adaugat si cascavalul razuit si oul batut, am presarat chimenul, putina sare mare si piper negru.
Am acoperit apoi cu inca cateva foi de placinta unse intre ele cu ulei si apoi deasupra am uns cu ou batut si am presarat seminte de in si susan.Bagam tava la mijloc in cuptorul preincins la 200 g C (c. electric) Cna s-a rumenit scoatem si savuram.E foarte buna si rece si calda.Eu am luat la pachet si am facut o colega foarte fericita cand am impartit-o cu ea :)
1
in interior puteti pune niste verdeturi daca nu va place spanacul, gen marar, sau frunze de ceapa si usturoi verde;