Placinta cu Piersici

de diana91paris in Prajituri, 12 Mar 2013 | 5294 vizualizari

 

INGREDIENTE

BLAT:

  • 6 galbenusuri
  • 8 albusuri
  • 6 linguri de zahar
  • 5 linguri de ulei
  • 6 linguri de lapte
  • 1 praf de copt
  • 1 plic zahar vanillat
  • 9 linguri de faina

CREMA

  • 4 linguri de smantana
  • 2 galbenusuri
  • 1 compot de piersici
Portii: 1
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Placinta cu Piersici:

Se face un Pandispan , amestecam galbenusurile cu zaharul, uleiul si laptele si faina amestecata cu praful de copt.

Separat batem spuma albusurile dupa care se incorporeaza in compozitia de galbenusuri, aluatul trebuie sa fie spumos. Il punem in tava in care punem hartie de copt si aluatul.

Piersicile le-am scurs bine de zeama din compot dupa care le-am taiat feliute subtiri apoi le asezam peste aluatul din tava.

La urma amestecam cele 2 galbenusuri cu smantana si punem peste piersici. Dam la cuptor 30 de min. 

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Placinta cu Piersici" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ficăței cu smântână și mozzarella - Savoare și gust într-un preparat excelent

pe 17.04 la 16:22

Aripioare crocante ca la fast food - Rețeta simplă și irezistibil de gustoasă

pe 17.04 la 15:50

Pui cu spanac și sos de ciuperci cu smântână - Rețeta rapidă și savuroasă

pe 17.04 la 14:07

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1104 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

Rocsi

250 puncte

UrsanMihaela

107 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Placinta insiropata, cu piersici