Placinta cu dovlecei

de rodicamaria in Aperitive / Garnituri, 16 Feb 2014 | 3239 vizualizari

 

Sursa de inspiratie Laura Adamache.Multumesc.

 

INGREDIENTE

  • 5 oua
  • 550 g dovlecei ( 2 buc)
  • 150 g morcov ( 2 buc)
  • 120 g faina
  • 75 ml ulei
  • 125 g casacaval (dat pe razatoarea mare)
  • 1 ceapa mica
  • 1/2 plic praf de copt
  • 1 lingura ardei kapia macinat (de la borcan)
  • 1 lingurita marar tocat
  • sare,piper
Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Placinta cu dovlecei:

Dovleceii i-am spalat apoi i-am dat pe razatoarea mare (cu tot cu coaja). Morcovii i-am curatat de coaja, i-am spalat si i-am dat pe razatoarea mare. Ceapa am curatat-o de coaja, am spalat-o si am tocat-o marunt.

Am stors dovleceii de zeama si am amestecat cu toate ingredientele. Am potrivit gustul de sare si piper. Am turnat amestecul in tava unsa cu ulei si tapetata cu faina si am dat la cuptorul incins in prealabil. Am copt pana s-a rumenit deasupra.

Daca ti-a placut reteta noastra "Placinta cu dovlecei" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu lămâie și mac - Rețeta simplă pentru un desert pufos și aromat

pe 11.04 la 09:43

Prăjitură cu morcovi și nuci - Deliciu aromat și pufos

pe 10.04 la 18:06

Pască fără aluat - Rețeta simplă și delicioasă pentru Paște

pe 10.04 la 10:56

Friptură de pui cu leurdă - Rețeta gustoasă și ușor de făcut

pe 09.04 la 08:39

TOP
utilizatori

Valclaudia

1200 puncte

oanapl

1155 puncte

Rocsi

248 puncte

Gherca Daniela

205 puncte

mena29

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Placinta cu dovlecei si parmezan