Placinta cu branza

de kukibella in Aperitive / Garnituri, 18 Apr 2012 | 3624 vizualizari

 

simpla şi foarte gustoasa

 

INGREDIENTE

  • 3 foi de placinta(foi yufka;sunt foile foarte subtiri care se folesesc ın general la baclava);
  • 200 gr.branza (dupa preferinta);
  • 1 pahar lapte;
  • 2 oua;
  • 1/2 leg.patrunjel;
  • ulei de masline;
  • susan;
  • mac;
  • sare(dupa gust);
  • 200 ml.apa minerala
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Placinta cu branza:

Se prepara un sos din lapte ,1 ou,şi ulei(eu am pus ulei dupa ochi).

Se unge o tava cu ulei de masline ;se aşeaza prima foaie,se unge cu sos şi se pune branza amestecata cu patrunjel. Repetam operatia pana la ultima foaie;

In sosul ramas mai adaugam un ou. Cu acest sos ungem ultima foaie; peste punem apa minerala ; taiem ın ce forme dorim şi adaugam susanul şi macul.

Se da la cuptorul pre-ıncalzit la 175 de grade pana se rumeneşte

Daca ti-a placut reteta noastra "Placinta cu branza" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aperitiv cu pere și brânză Camembert - Rețeta delicioasă la cuptor

pe 10.10 la 15:53

Prăjitură pufoasă cu struguri -  Gust și parfum într-un desert de toamnă

pe 10.10 la 15:23

Tartă rustică cu struguri și cremă de brânză -  Gust și savoare într-un desert de toamnă

pe 10.10 la 11:23

Spaghete cu ton

de RODIMUR 8

pe 09.10 la 23:37

Ciuperci gratinate, cu spanac și cremă de brânză la cuptor - Un preparat sățios și savuros

pe 09.10 la 10:27

TOP
utilizatori

Rocsi

1334 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Sidy

200 puncte

vasimur

182 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]