Placinta cu branza

de ella49 in Prajituri, 20 Mai 2011 | 8407 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • ALUAT:
  • 500g faina
  • 1 cub de drojdie
  • o cana de lapte
  • 1 pliculet zahar vanilat
  • 1 lingura de ulei
  • 1 lingura zahar 
  • UMPLUTURA:
  • 400g branza telemea
  • 3 oua
  • 1 plic zahar vanilat
  • 1 plic praf de copt
  • 100 g stafide
  • 2 linguri de zahar
  • coaja de lamaie
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Placinta cu branza:

Aluatul:

Intr-un bol se pune faina.Se freaca drojdia cu zaharul si laptele.Apoi se pune peste faina,unde se mai adauga zaharul,uleiul si zaharul vanilat.Se framanta pana devine o coca elastica.Se lasa la dospit 30 minute.

Umplutura:

Se da branza pe razatoare (puteti folosi si branza framantata) ,se adauga ouale,zaharul vanilat,coaja de lamaie,praful de copt,zaharul si stafidele.Se amesteca pana devine omogena.

Dupa ce s-a dospit aluatul se imparte in 3 parti egale.Se intinde o foaie,se pune un sfert din umplutura si se aseaza intr-o tava unsa cu ulei. La fel se procedeaza si cu celelalte doua.

Se pune la cuptor pentru 35-40 minute la foc mic.Cand se scot din cuptor se pudreaza cu zahar pudra.

POFTA BUNA!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Placinta cu branza" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (12)

ionela2682 1

21.05.2011, 16:22

Cris2711 1

22.05.2011, 14:40

un deliciu culinar

mamaieelena 1

23.05.2011, 21:49

buna

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Sărățele cu telemea - Rețeta perfectă pentru o gustare crocantă și delicioasă

ieri la 09:33

Plăcinte rapide cu mere - Desert delicios și aromat

pe 25.11 la 10:37

Prajitura cu mere si afine - Desertul dulce-acrisor care te cucereste

de oanapl 7

pe 24.11 la 20:44

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pandispan cu capsuni si frisca