Pizza sah

de Constelatialeu in Pizza, 17 Noi 2013 | 11794 vizualizari

 

Cum sunt luata prin invaluire.....vezi ca trebuiesc consumate produsele de la Univer,sa nu se strice,daca tot le-ai castigat.....si asa am pus de-o pizza ca mi se facuse asa un dor de mai bine urcam pana la cota 2000 si hibernam cu ursii....

 

INGREDIENTE

  • Blat
  • cca 500 g faina ( tocmai ce a macinat mama niste grau din productia proprie)
  • 25 g drojdie proaspata
  • sare
  • ulei
  • apa calduta
  • Umplutura-fara cantitati
  • o bucatica de piept de pui ramas de la friptura de aseara
  • o bucatica din ceafa de porc ramasa de la masa de pranz
  • bacon
  • specialitate de la Sergiana niste pulpa de porc crud afumata
  • mozzarela
  • salam de porc Sergiana
  • ciuperci
  • kechup Univer
  • urda dulce
  • cascaval Delaco
  • masline Kalamata
Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza sah:

Blat:

Punem faina intr-un castron,in mijloc faramaitam drojdia,adaugam putin sare si incepem sa turnam apa calduta ,adaugam si 2-3 linguri de ulei, framantam cu mana pana formam o coca care nu se mai lipeste de mana .Framantam aluatul cca 20 min apoi in lasam in castron la crescut ,cca 1 ora.

Umplutura:

Maruntim toate ingredientele ,lasan la urma salamul Sergiana si mozzarela.Adaugam peste toate ingredientele kechup si omogenizam.

Cand aluatul a crescut ,punem in tava (35/25) hartie de copt  si intindem aluatul,apoi adaugam umplutura.Deasupra din salam si mozzarela formam o tabla de sah.Dam la cuptorul prerincalzit cca 25-30 min.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza sah" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pizza cu kaizer si ardei gras