Pizza prosciutto e funghi

de Bucataras in Pizza, 3 Noi 2017 | 8684 vizualizari

COMENTARII (11)

vasimur 1

03.11.2017, 13:24

MotanLaOale 1

03.11.2017, 13:35

RODIMUR 1

03.11.2017, 14:51

miki_a 1

03.11.2017, 22:39

Nu refuz...

oanapl 1

04.11.2017, 00:00

Yami! Nu refuz o feliuță!

dantes 1

04.11.2017, 15:58

Super

Rahela Velicu 1

04.11.2017, 18:19

Rocsi 1

05.11.2017, 18:50

O vreau pe toata!

Sidy 1

08.11.2017, 07:14

Arata minunat si sigur e tare gustoasa... Dar...oare unde se gasesc aceste blaturi, ca eu nu le-am vazut ?

7 Art Passions 1

27.03.2018, 23:57

Buna, as putea sa folosesc acest tip de sunca Serrano pentru reteta de pizza?
https://www.catalomat.ro/kaufland/catalog-nou-bucureti-de-miercuri-28-03-2018/?page=2

navidad_2017 1

28.03.2018, 00:15

O da, dar adaugand fasiile de sunca Serrano CRUDE pe pizza deja coapta, dupa scoatera din cuptor! Altfel s-ar usca prea tare la copt si ar fi pacat de asa o bunatate de sunca! Din pacate autorul retetei nu a specificat ca foloseste "prosciutto cotto" (adica sunca "fiarta", gen "de Praga" ). Sunca Serrano este "prosciutto crudo", adica sunca "cruda"... (variante italienesti sunt sunca de Parma, sau San Daniele).

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu morcovi și nuci - Deliciu aromat și pufos

ieri la 18:06

Pască fără aluat - Rețeta simplă și delicioasă pentru Paște

ieri la 10:56

Friptură de pui cu leurdă - Rețeta gustoasă și ușor de făcut

pe 09.04 la 08:39

Chec aperitiv - Rețeta savuroasă și sățioasă

pe 09.04 la 08:34

TOP
utilizatori

Valclaudia

1200 puncte

oanapl

1155 puncte

Rocsi

248 puncte

Gherca Daniela

205 puncte

mena29

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pizza "Toast"