Pizza inimioara

de Steffy in Pizza, 5 Iun 2012 | 4693 vizualizari

 

Am primit o reteta de coca de pizza de la o prietena care lucreaza in Italia si am zis ca trebuie sa o incerc. Faptul ca am facut pizza cu o forma inimioara a fost ideea mea...Delicios si frumos!

 

INGREDIENTE

  • Pentru coca de pizza:
  • 1 kg faina
  • 30 g sare
  • 5 g drojdie
  • 1 lingurita zahar
  • 1 lingurita ulei de masline
  • 1 lingurita brandy
  • Pentru prepararea propriu-zisa a pizzei:
  • 300 g sunca presata
  • 300 g cascaval
  • 4 linguri sos de tomate
  • 2 cutii de ton maruntit
  • 6 carnaciori proaspeti
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza inimioara:

Se framanta aluatul de pizza si se lasa la dospit de la 8 seara pana a doua zi dimineata, la temperatura camerei, acoperit cu un prosop umed.

A doua zi se intinde aluatul de pizza, se fac formele de inimioara si se pun in tava cu folie speciala. Se unge fiecare pizza cu pasta de tomate, apoi se pune sunca presata si carnaciorii taiati marunt. Se rade cascaval si se introduce la cuptor.

Tinem 10 minute dupa care adaugam tonul maruntit, apoi mai introducem la cuptor 10 minute.

Puteti adauga orice ingrediente pe pizza in functie de preferinte.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza inimioara" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aperitiv cu pere și brânză Camembert - Rețeta delicioasă la cuptor

pe 10.10 la 15:53

Prăjitură pufoasă cu struguri -  Gust și parfum într-un desert de toamnă

pe 10.10 la 15:23

Tartă rustică cu struguri și cremă de brânză -  Gust și savoare într-un desert de toamnă

pe 10.10 la 11:23

Spaghete cu ton

de RODIMUR 8

pe 09.10 la 23:37

TOP
utilizatori

Rocsi

1334 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Sidy

200 puncte

vasimur

182 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]