Pizza de toamna

de dantes in Pizza, 23 Sep 2013 | 2815 vizualizari

 

O pizza foarte buna si satioasa

 

INGREDIENTE

  • 350 g faina alba
  • 15 g drojdie
  • 30 g margarina
  • 250 ml apa calda
  • Ketchup-Univer
  • 150 g sunculita taraneasca
  • 1 ceapa
  • 200 g ciuperci
  • 1 gogosar
  • 100 g cascaval
  • 100 g porumb
  • sare,piper dupa gust
Portii: 8
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza de toamna:

Intr-un vas punem faina,drojdia dizolvata in apa,sare si apa si se framanta apoi se adauga margarina si se continua framantatul pana aluatul nu se mai lipeste de maini.Se lasa la dospit cam 30 minute.

Sunca,ceapa gogosarul,ciupercile se spala si se taie fideluta,cascavalul se da pe razatoare.

Intidem coca in foaie nu prea groasa si o punem intr-o tava unsa cu ulei.Deasupra ungem cu Ketchup-Univer si punem sunculita,ceapa,ciupercile,gogosarul si cascavalul,presaram boabele de porumb si introducem tava in cuptorul bine incins cam 30 minute.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza de toamna" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

Panacris

2093 puncte

RODIMUR

1208 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

493 puncte

UrsanMihaela

254 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pizza cu muschi file de porc,salam,carnat si miez de lapte