Pizza de casa

de iry-gabriela in Pizza, 19 Feb 2012 | 4111 vizualizari

 

INGREDIENTE

pentru aluat:

  • 1/2 drojdie,
  • o ceasca de apa si faina cat cuprinde.

pentru pus pe blat

  • 250g salam banatean,
  • 300g muschi de porc afumat,
  • 100 g cascaval,
  • 100 g masline fara samburi,
  • un ardei si ketchup. 
  • pentru uns tava margarina.
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza de casa:

pentru inceput facem un aluat care il lasam la crescut.  

separat taiem cubulete salamul si muschiul de porc,ardeiul il spalam si il taiem fidelute.   

dupa ce a crescut aluatul ungem o tava cu margarina si intindem aluatul. adaugam un pic de ketchup peste aluat si il intindem peste care adaugam un strat de cascaval ras.    

peste cascaval adaugam salamul si muschiul de porc,apoi masline,ardei iar la final cascaval ras.    

se da tava la cuptor care a fost bine incins si se lasa 30 de minute.   

se serveste calda cu ketchup.

TIPS-URI

1

folosesc ardei la pizza pentru ca da un gust aparte.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza de casa" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

Panacris

1798 puncte

Rocsi

1315 puncte

mirela0911

1000 puncte

 Adi

300 puncte

RODIMUR

239 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pizza family