Pizza cu rosii si dovlecei

de Dya Daniela Andrei in Pizza, 1 Iun 2011 | 4732 vizualizari

 

Uneori,,,, e buna! Ingredientele folosite mi-au ajuns pentru doua tavi mari

 

INGREDIENTE

  • Pentru aluat:
  • 250 ml apa,
  • 1 lingurita sare,
  • 3 linguri  ulei,
  • 1 lingura zahar,
  • un cub de drojdie proaspata
  • faina cat cuprinde (cam 400 gr)
  • Pentru umplutura:
  • 5 rosii potrivite
  • 2 dovlecei
  • cas de oaie
  • ardei capia rosu,
  • ardei iute,
  • ceapa alba, rosie, verde,
  • masline fara samburi,
  • 2 bucati cabanos
  • 4 feliute kaiser
  • 3-4 oua batute spuma,
  • condimente dupa gust - sare si piper
Portii: 8
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza cu rosii si dovlecei:

Faina, cernuta, impreuna cu sarea si uleiul le punem intr-un bol. Vom adauga apoi,   drojdia dospita (amestecata cu zaharul) si framantam un aluat potrivit, pe care il  invelim in folie alimentara si il tinem pentru cateva ore la rece.

(Din aluatul obtinut vom coace doua tavi.)

Tapetam tava de copt cu ulei si faina, asezam blatul si adaugam cate un rand de rosii feliate si un altul de dovlecei. Peste,  punem restul ingredientelor, in functie de preferinte,  ouale batute spuma si casul razuit. Introducem tava la cuptor pentru aproximativ 30 de minute.

Se serveste cu sos de rosii.

Sa aveti pofta!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza cu rosii si dovlecei" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pui cu ciuperci și sos de smântână cu mărar - Rețeta ușoară și savuroasă

ieri la 11:14

Pâinici fără frământare - Super simple și gustoase

pe 05.11 la 11:02

Rulouri cu brânză feta și spanac - Savuroase și ușor de făcut

pe 04.11 la 07:19

Tort Oreo - Rețeta delicioasa cu nr. 1000

de RODIMUR 8

pe 03.11 la 23:30

Rondele de vinete, cu sos de usturoi și smântână - Rețeta simplă și gustoasă

de RODIMUR 8

pe 03.11 la 21:44

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Caty

2247 puncte

Bucataras Anca

500 puncte

Rocsi

452 puncte

Sidy

106 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]