Pizza cu piept de pui si rosii cherry

de Gherca Daniela in Pizza, 11 Iun 2015 | 3487 vizualizari

 

INGREDIENTE

Pentru aluat:

  • 1 cana cu apa calduta
  • 1 plic drojdie uscata
  • 3 linguri ulei de masline
  • sare
  • Faina cat cuprinde (aproximativ 500g)

Pentru topping:

  • piept de pui ( eu am avut de la un pui facut la cuptor)
  • cateva felii de roti de porc
  • cateva felii de chorizo
  • rosii cherry
  • kechup
  • oregano
  • cascaval
  • mozzarella
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza cu piept de pui si rosii cherry:

Pentru aluat: Intr-un bol punem apa calduta si peste turnam pliculetul de drojdie uscata, lasam cateva minute, fara sa umblam la el, iar cand s-a dizolvat, punem uleiul si sarea si amestecam usor cu un tel. Peste, turnam faina putin cate putin pana obtinem un aluat care nu se mai lipeste de maini. Continuam sa framantam aluatul bine (10 minute) pentru un aluat mai pufos. Lasam la crescut pentru 30 minute acoperit cu folie de plastic.

Intre timp pregatim toppingul: Carnita am taiat-o fasii, la fel si roti cu chorizo, rosiile le-am taiat in 2, iar branzeturile le dam pe razatoare, eu le-am avut deja razuite.

Mie mi-au iesit 3 pizza din acest aluat, una in tava rotunda de 24cm si 2 in tava rotunda de 26cm;

In tava am pus putina faina, apoi aluatul pe care l-am intins usor cu degetele, iar peste am pus kechup, oregano, carnurile, rosiile si la final cascavalul si mozzarella.

Am dat la cuptor pana s-a rumenit frumos.

Pofta buna! 

TIPS-URI

1

Toppingul este in fuctie de preferintele fiecaruia!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza cu piept de pui si rosii cherry" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2418 puncte

 Merisor

1300 puncte

RODIMUR

1146 puncte

Panacris

259 puncte

vasimur

253 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Mini-pizza in foietaj