Hei, dragilor, poate va era pofta de .....pizzaaaaaaaa!!!!!!!
Chiar credeati ca nu facem si noi o pizza?
Pentru aluat ne-am inspirat de la voi, ca am avut de unde, iar branzeturile ne strigau din frigider... Nu stiu daca ati incercat vreodata sa faceti blatul de pizza cu faina de secara, noi am facut-o pentru prima data, dar a iesit foarte bun si pufos.
Am pus ingredientele pentru blatul de pizza in vasul robotului si le-am amestecat rapid. Aluatul obtinut l-am lasat la crescut la caldura.
Intre timp am taiat branzeturile.
Cand aluatul a crescut, l-am intins si l-am pus in tava de pizza. Pe deasupra am turnat putin ketchup facut de Bunica si l-am intins bine, pe toata suprafata.
Am aranjat frumos branzeturile, in asa fel incat sa ocupe toata suprafata blatului. Altceva decat branzeturi nu am mai pus, pentru ca e destul de aromata.
Am pus pizza in cuptorul incalzit si am lasat-o cam 35 minute sa se coaca bine si sa se rumeneasca frumos branzeturile.
Am fost foarte incantati de reteta noastra de pizza, parol! Va poftim sa incercati si voi!
1
daca doriti ca blatul sa iasa mai subtire, nu trebuie decat sa intindeti mai mult aluatul;
2
daca doriti, puteti inlocui sortimentele de branzeturi cu altele, dupa cum preferati.