Pizza cu blat de paine

de Mariuka in Pizza, 7 Noi 2011 | 7830 vizualizari

 

Atunci cand aveti diferite evenimente in familie si va ramane mancare puteti sa o folositi si in feleul urmator.

 

INGREDIENTE

  • Paine - aproximativ 16 felii ( depinde de marimea lor);
  • lapte;
  • carnaciori;
  • 2 castraveciori murati;
  • branza telemea;
  • 1 ou;
  • 100ml smantana;
  • 200 ml suc de rosii.
Portii: 16
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pizza cu blat de paine:

Tava pentru pizza se unge bine cu ulei, dupa care feliile de paine se trec prin lapte (nu se lasa sa se inmoaie prea tare) si se aseaza in tava; unde raman goluri se umplu cu bucatele de paine. 

Carnaciorii (eu am folosit cabanos) se taie bucatele mici si se pun peste blat. Apoi se taie castravetii si se aseaza si ei in tava. Branza telemea se rade deasupra. Cantitatile sunt in functie de cat de bogata vreti sa fie. 

Oul se bate, se adauga smantana si sucul de rosii si sosul astfel obtinut se toarna peste pizza. 

Se da la cuptor pana se rumenesc marginile. 

TIPS-URI

1

Painea la tava este mai buna pentru astfel de pizza, pentru ca feliile sunt patrate.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pizza cu blat de paine" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

COMENTARII (16)

Mariuka 1

08.11.2011, 09:25

Multumesc pentru incurajari!
La multi ani pentru sarbatoritii de azi!

gaby_gabytza 1

17.11.2011, 09:13

nadina73 1

07.12.2011, 22:54

e minunata,super buna

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort Oreo - Rețeta delicioasa cu nr. 1000

de RODIMUR 8

ieri la 23:30

Rondele de vinete, cu sos de usturoi și smântână - Rețeta simplă și gustoasă

de RODIMUR 8

ieri la 21:44

Papanași cu smântână și dulceață - Rețeta tradițională românească pas cu pas

ieri la 10:41

Prajitura cu lamaie si ciocolata neagra - Un desert delicios

pe 01.11 la 17:28

TOP
utilizatori

Caty

2247 puncte

Bucataras Anca

500 puncte

Rocsi

452 puncte

Sidy

106 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]